Rólunk - Képesítés


Az ózonkárosító és az üvegházhatást okozó hűtőközegekre vonatkozó európai és hazai rendeletek értelmében 2009. július 4-ét követően a hűtőközeg kezelésével kapcsolatos tevékenységeket (vásárlás, hűtőkör telepítés, javítás, szerviz) csak képesítéssel rendelkező személy végezhet. 

Ezen időponttól csak az Országos Monitoring és Képesítő Testület (Testület) bocsátja ki a személyzet részére az ideiglenes képesítést, valamint a megfelelő sikeres vizsgákat követően az arcképes kék kártyával igazolt végleges képesítést.

Azonban a fenti személyzet képesítések csak képesített vállalkozás alkalmazásában jogosítanak hűtőközegek környezetbe jutását okozó tevékenységekre, hűtőköri telepítési, javítási, szervizelési és szivárgásvizsgálati szolgáltatások végzésére.


Képesített Vállalkozás

A vonatkozó európai és hazai rendeletek értelmében 2009. július 4-ét követően szakmánkban a hűtőkörök telepítésére, karbantartására, javítására irányuló szolgáltatást, hűtőközegek kezelését végző egyéni és társas vállalkozások tevékenységi jogosultságának (képesítésének) egyik alapvető feltétele a rendeleteknek megfelelő képesítéssel rendelkező személyzet, a tevékenység volumenének megfelelő létszámban.


Képesítést kizárólag az OMKT rendszerében regisztrált vállalkozások és személyek kérhetnek és kaphatnak. 

Az ILKA Hungária Kft. nyilvántartási száma:  1117/HLH-I./2009.


Válasszon bizalommal bennünket!

Rólunk


Az ILKA Hungária Kft. 1995-ös  alakulása óta több kisebb, nagyobb átalakuláson esett át. A kezdetben  kizárólag ILKA hűtőkompresszorok javítására és szervizelésére létrehozott cég ma már egyéb hűtéstechnikai feladatokat is végez, „igazi” hűtős- klímás céggé nőtte ki magát. Tevékenységünket mind a nagyteljesítményű ipari hűtés, mind a lakossági és közületi komfort léghűtés területén végezzük.

Szolgáltatások


Tevékenységünket mind a nagyteljesítményű ipari hűtés, mind a lakossági és közületi komfort léghűtés területén végezzük. Szakembereink folyamatos képzése, az általunk forgalmazott berendezések minősége, a javítások és karbantartások során felhasznált eredeti, kiváló minőségű alkatrészek,  a professzionális és célszerszámok alkalmazása, és a rugalmas hozzáállás teszik cégünket olyan partnerré akiben nyugodtan bízhat.

Kapcsolat


ILKA Hungária Kft.

Postacím: 1157 Budapest, Nyírpalota út 79/D.

Telefon: 06 (30) 251-07-55

Telefon/Fax: 06 (1) 410-42-56

Weboldal: www.ilkaszerviz.hu

e-mail: info@ilkaszerviz.hu