ILKA hűtőkompresszor


Amennyiben az Ön cégének ILKA típusú hűtőkompresszora van, akkor érdemes elgondolkoznia azon, hogy miért vegye fel velünk a kapcsolatot.

- Talán azért, mert a Mi Cégünk az ILKA típusú hűtőkompresszorok specialistája?

- Esetleg azért, mert az ILKA Hungária Kft. ahogy a nevünk is mutatja, ILKA típusú hűtőkompresszorok teljeskörű szervizelésével foglalkozik?

- Vagy azért, mert raktáron lévő alkatrészeink biztosítják a gyors szervizelést, ill. szállítást?

- Egyszerüen problémája van az üzemszerű működtetéssel?

 

Ha Önnek bármelyikre igen a válasza, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az ILKA típusú dugattyús kompresszorok általában  nagyteljesítményű technológiai, és folyadékhűtő rendszerekben üzemelnek, NH3 illetve „freon” hűtőközeggel.

Bármely rendszerben is  üzemelnek az Ön gépei, a szívóoldali és a nyomóoldali elzáró szelepek közötti bármely alkatrészt  azonnal raktárról tudjuk biztosítani, illetve a javítást megkezdeni.

Feladataink bármely sorozatú és teljesítményű ILKA dugattyús kompresszor:

- telepítése

- javítása

- rendszeres szervizelése

- szerződéses karbantartása.

Igény szerint:

- eredeti

- felújított

- utángyártott alkatrészek forgalmazása


Az ILKA kompresszorok: automata, vezérlő, védelmi berendezéseinek:

- forgalmazása

- javítása

- beszabályozása


Mind ammóniás, mind freonos kompresszorok javítását vállaljuk, rövid határidővel és gyári alkatrészek felhasználásával. Karbantartási szerződés kötéséről, illetve a további részletekről érdeklődhet elérhetőségeink egyikén.


Válasszon bizalommal bennünket!

Rólunk


Az ILKA Hungária Kft. 1995-ös  alakulása óta több kisebb, nagyobb átalakuláson esett át. A kezdetben  kizárólag ILKA hűtőkompresszorok javítására és szervizelésére létrehozott cég ma már egyéb hűtéstechnikai feladatokat is végez, „igazi” hűtős- klímás céggé nőtte ki magát. Tevékenységünket mind a nagyteljesítményű ipari hűtés, mind a lakossági és közületi komfort léghűtés területén végezzük.

Szolgáltatások


Tevékenységünket mind a nagyteljesítményű ipari hűtés, mind a lakossági és közületi komfort léghűtés területén végezzük. Szakembereink folyamatos képzése, az általunk forgalmazott berendezések minősége, a javítások és karbantartások során felhasznált eredeti, kiváló minőségű alkatrészek,  a professzionális és célszerszámok alkalmazása, és a rugalmas hozzáállás teszik cégünket olyan partnerré akiben nyugodtan bízhat.

Kapcsolat


ILKA Hungária Kft.

Postacím: 1157 Budapest, Nyírpalota út 79/D.

Telefon: 06 (30) 251-07-55

Telefon/Fax: 06 (1) 410-42-56

Weboldal: www.ilkaszerviz.hu

e-mail: info@ilkaszerviz.hu